Chris Brown renset i trafiksag

Dommeren afviste politiets og anklagemyndighedens sag, der stammede fra et mindre trafikuheld i maj.

Brown var sigtet for at køre op bag i en kvindelig medtrafikant, som holdt for rødt lys i Hollywood. Derefter kørte han angiveligt fra stedet uden at udlevere de fornødne forsikringsoplysninger.

Sigtelsen alene medførte, at Browns betingede dom for vold mod sin ekskæreste Rihanna blev sat ud af kraft, og hvis sangeren var blevet kendt skyldig, ville forvandlingsstraffen sandsynligvis være kommet på banen med fire års fængsel for en lille bule som resultat.

Anklagemyndigheden stod dog med en svær sag, da Browns modpart intet havde at klage over. Hun mente at have fået, hvad hun havde brug for til sit forsikringsselskab og ønskede ikke at klage over R&B-stjernen.

Dommeren gjorde da også kort proces i går. Han stemplede statsadvokatens argumentation som tyndbenet og afviste sagen.

Browns forsvarer Mark Geragos er godt tilfreds med udfaldet, men beklager, at sagen overhovedet kom for retten: »Den skulle aldrig være nået så langt. Min klient blev søgt straffet for den, han er, og ikke for noget, han havde gjort, og det er uheldigt«, siger advokaten til hjemmesiden TMZ.

Spørgsmålet om Browns betingede dom fra 2009 behandles ved et særskilt retsmøde senere i august. Her tager stilling dommeren til, om den skal sættes i kraft igen, hvilket ventes at ske.

 

Dagens Gossip