Chris Brown sigtet som flugtbilist

Så er Chris Brown på kant med loven igen. Han blev i går sigtet som flugtbilist og risikerer at få sin betingede voldsdom fra 2009 forvandlet til fængsel.

Den nye sag stammer fra en episode i slutningen af maj, hvor Brown kørte op bag i en kvindelig medtrafikant på vej gennem Beverly Hills med sin kæreste Karrueche Tran i bilen. Sangeren skal dengang have udleveret fejlagtige forsikringsoplysninger, hvorefter han stak af fra stedet. Det nægtede R&B-stjernen, men selv om hans celebre advokat Mark Geragos angiveligt kontaktede modparten, tror politiet ikke Brown over en dørtærskel.

Den 25-årige sanger er derfor sigtet for at stikke af fra et ulykkessted og for at sætte sig bag rattet uden gyldigt kørekort.

Hver af disse forseelser kan udløse op til seks måneder bag tremmer og det kan blive værre endnu. Hvis retten skønner, at Brown har overtrådt vilkårene for sin betingede dom for vold mod Rihanna, kan han sagens dommer vælge at sætte forvandlingsstraffen i kraft og sende Brown fire år i fængsel.

Det er kun et par dage siden, en ung kvinde meldte Brown til politiet for vold. Under et natklubbesøg i Anaheim lørdag aften var sangeren angiveligt skyld i, at den 24-årige Deanna Gines rev et ledbånd over i sit ene knæ og sandsynligvis skal opereres.
Brown nægter at have skubbet kvinden omkuld, ligesom han hævder at være uskyldig i færdselssagen.

»Man kan ikke være flugtbilist, når man stiger ud af sin bil og taler med modparten«, skriver

sangeren på Twitter og tilføjer, at hans kørekort er gyldigt. Brown hævder også, at bilisten blot er ude efter hans penge og raser over »mobberi og sensationsjournalistik«.
»I hører fra mine advokater«, truer han de medier, som kan tænkes at ville skrive om sagen.

 

Dagens Gossip