Christian Bale færdig med Batman

Efter tre film som Batman hamrer Christian Bale en pæl igennem alle spekulationer i Hollywoods branchepresse. Han er færdig med den kappeklædte helt.

Skuespilleren har tidligere sagt, at han kun ville overveje at trække i Bat-dragten igen, hvis Christopher Nolan skulle finde på at lave en efterfølger til sidste års biografhit »The Dark Knight Rises«. Nu er Warner Bros. på vej med superhelteeventyret »Justice League« og rygterne om Bales medvirken svirrer, men dem sætter den walisiske Hollywood-stjerne en stopper for.

Ingen skal sætte næsen op efter at se ham som flagermusemanden igen, understreger Bale i en samtale med branchebladet Entertainment Weekly.

Bale og Nolan arbejdede sammen på Batman-trilogien »Batman Begins«, »The Dark Knight« og »The Dark Knight Rises« og ifølge Bale er det på tide at en anden får chancen for at prøve kræfter med den populære
tegneseriefigur: »Det er en stafet, der bør gives videre fra skuespiller til skuespiller«, fastslår han og fortsætter: »Vi var så utroligt heldige at lave tre Batman-film og lad os nu ikke blive grådige, sådan som Warner Bros. ser ud til at være«.

»Justice League« samler helte som Batman, Superman, Green Lantern og Wonder Woman på biograflærredet, men det kniber angiveligt producenten at få rollerne besat. Senest har Joseph Gordon-Levitt takket nej til at blive den nye Batman Ben Affleck har afvist at instruere. Filmen skal alligevel være klar til verdenspremiere i 2015.

Mens Warner Bros. og studiets samarbejdspartnere kæmper med dette projekt, forbereder Nolan science fiction-dramaet »Interstellar«, som han også selv leverer manuskriptet til. Her tæller rollelisten navne som Matthew MacConaughey, Anne Hathaway, Casey Affleck og Jessica Chastain.

 

Dagens Gossip