Christian Eriksen om Olsen-kritik: Den er fair nok

Morten Olsen og Christian Eriksen stjal alle overskrifter efter den seneste landskamp mod Portugal.

Landstræner Morten Olsen var ude med en yderst hård kritik af Tottenham-spilleren efter 0-1-nederlaget, men duoen har ingen problemer med hinanden af den grund.

- Det er ikke første gang, at Morten har været ude med riven. Det var han også for nogle år siden.

- Det får mig bare til at tænke omkamp. Det får mig til at tænke, at sådan skal det ikke være næste gang. Jeg er her med samme motivation som altid. Jeg skal bare spille en bedre kamp, siger Christian Eriksen.

- Morten havde sagt tingene til mig efter kampen, så det var ikke noget nyt for mig at læse om det bagefter.

- Det er fair nok, at han forlanger mere af mig. Jeg ville meget gerne have lykkedes med mere mod Portugal, siger Christian Eriksen, der mandag mødte ind i landsholdslejren forud for kampene mod Serbien og Rumænien.

I forbindelse med Morten Olsens kritik blandede Christian Eriksens agent, Martin Schoots, sig i debatten.

Agenten var i den grad ude med riven efter landstræneren på de sociale medier, og det er Christian Eriksen ikke tilfreds med.

- Det var for min agents egen regning. Jeg sagde til ham, at det syntes jeg ikke, at han skulle have blandet sig i, men agenterne lever lidt i deres egen verden.

- Jeg vidste ikke, at han ville skrive det, men han havde sagt til mig, at han ikke var tilfreds med den kritik, jeg fik.

- Jeg har talt med Morten lige efter kampen og også efter det. At vores snak ikke blev mellem os, ja, det er der ikke noget at gøre ved. Nu er det lukket land, og vi skal spille en ny landskamp, siger Christian Eriksen.

Fredag gælder det Serbien i Beograd i EM-kvalifikationen, mens det fire dage senere gælder Rumænien i Bukarest i en testkamp.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip