Christian Eriksen: Vi skal holde fast i den gode stime

Tottenham skal lørdag forsøge at fortsætte den Premier League-optur, klubben har oplevet, efter at Tim Sherwood sidst i december afløste André Villas-Boas på managerposten.

I Sherwoods fire Premier League i spidsen for holdet er det blevet til tre sejre og en uafgjort. Senest tog Tottenham en stor skalp ved at besejre mestrene fra Manchester United med 2-1 på udebane.

Og Spurs' danske nøglespiller, Christian Eriksen, ser frem til at fortsætte den gode stime, når Tottenham lørdag er vært for Crystal Palace hjemme på White Hart Lane.

- Vi har spillet nogle gode kampe i Premier League i den seneste måneds tid, og forhåbentligt kan vi bygge videre på det, siger den danske landsholdsprofil til Tottenhams hjemmeside.

- Vi er meget opsatte på at få de tre point på lørdag.

21-årige Christian Eriksen har nydt godt af trænerskiftet i Londonklubben. Danskeren er startet på banen i alle kampe under Tim Sherwoods ledelse. Og Eriksen har i denne periode også løftet sit spil med både mål og oplæg.

Han forventer, at Tottenham lørdag møder et defensivt orienteret Crystal Palace-hold.

- Vi kommer sandsynligvis til at have bolden meget, men vi bliver bare nødt til at bruge den klogt.

- Hver kamp er svær, men jeg tror, at vi kan fastholde den gode stime og hente endnu en sejr, siger Eriksen, der i lørdags blev kåret til Årets Fodboldspiller 2013 i Danmark.

Tottenham ligger inden lørdagens opgør placeret på en sjetteplads i Premier League. Klubben har otte point op til ligaens førerhold, lokalrivalerne fra Arsenal.

Modstanderne fra Crystal ligger med den nuværende 18.-plads under nedrykningsstregen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip