Christian Poulsen får to karantænedage for albuestød

Den hjemvendte FC København-spiller Christian Poulsen kommer tidligst i aktion i Superligaen igen 7. december, når FCK møder FC Midtjylland i efterårets sidste spillerunde.

Det står klart, efter DBU har behandlet sagen omkring Poulsen, der søndag blev udvist for at hamre en albue i brystkassen på FC Nordsjællands Emiliano Marcondes.

Dansk Boldspil-Unions (DBU) disciplinærudvalg behandlede sagen onsdag og fandt ikke anledning til at give Poulsen hårdere karantæne end de normale to spilledage for en sådan forseelse, oplyser udvalgets sekretær Henrik Andersen til Ekstra Bladet.

- Christian Poulsen har fået den almindelige karantæne for et slag eller spark til en modspiller. Og det er to spilledage.

- Så på den måde følger den de helt almindelige retningslinjer. Der blev ikke fundet, at der skulle indskærpes i den situation, siger Henrik Andersen.

Dermed misser Poulsen kampene hjemme mod Silkeborg og ude mod AaB.

Han vendte hjem til FCK tidligere i efteråret efter en lang udlandskarriere. Det var Poulsens første kamp fra start i denne omgang, da han mod FC Nordsjælland blev præsenteret for det røde kort.

Den tidligere landsholdsspiller har en gang tidligere i karrieren forløbet sig på samme måde, da han mod Sverige i 2007 blev udvist for at slå svenskeren Markus Rosenberg i en EM-kvalifikationskamp.

/ritzau/

 

Dagens Gossip