Christian Poulsen: Overraskende og hektisk comeback

Christian Poulsen gjorde søndag comeback i FC København i en 1-0-sejr på hjemmebane over Randers FC.

Den 34-årige midtbanespiller, der i 2002 forlod København til fordel for Schalke 04, blev modtaget af et jubelbrøl af godt 10.000 tilskuere i Telia Parken, da han blev skiftet på banen to minutter før slutfløjt for at hjælpe holdet med at køre sejren hjem.

- Det var dejligt. Det er klart, at jeg blev rørt. Jeg føler mig virkelig værdsat.

- Debuten kom lidt overraskende for mig, og det blev lidt hektisk, for vi skulle holde føringen hjem, siger Christian Poulsen.

Den rutinerede spiller, der har optrådt for klubber som Sevilla, Juventus, Liverpool, Evian og Ajax gennem karrieren, er meget ydmyg omkring sin egen rolle i FCK.

- Jeg er ny i den her gruppe, og jeg kommer ikke og siger, at jeg skal bestemme det hele, siger Christian Poulsen, der har trænet to og en halv uge med de nye holdkammerater.

- Jeg har overskuddet til ikke kun at tænke på mine egne behov. Da jeg var 25 år og spillede i Tyskland, skulle jeg holde min plads på holdet.

- Men nu skal jeg ikke bevise noget, og jeg spiller ikke for at få en udlandskontakt. Jeg spiller, fordi det er sjovt, og fordi jeg gerne vil være med til at skabe resultater med en gruppe af spillere, siger Poulsen.

FC København vandt 1-0 over Randers FC på en straffesparksscoring af Alexander Kacaniklic.

/ritzau/

 

Dagens Gossip