Christiane: Sådan bliver Liam som far

admin

425 uger siden

|

17/05/2016

Dagens topnyheder

Det lader til, at Christiane Schaumburg-Müller endelig har fundet lykken og roen sammen med rapperen Liam O'Connor.

Efter en periode væk fra hinanden, hvor de formelt var skilt, er der nu både baby og et nyt hus i sigte.

Og den vordende mors store smil gemmer ikke på nogen som helst bekymring for rapperens evner som far.

Det var tydeligt, da hun ankom til ELLE Style Awards i Koncerthuset tirsdag aften for at vise maven frem - dog uden O'Connor ved sin side.

- Jeg ved, at Liam bliver den mest fantastiske far nogensinde. Det kan jeg allerede mærke nu. Det er drømmebabyen og drømmescenariet for os begge to, og vi er sindssygt stolte og glade, siger Christiane Schaumburg-Müller til Ritzau Fokus.

Hun fortæller, at hun er spændt på at flytte ind i parrets nye hus, der ligger på samme vej, som de boede på, da de var gift.

Men parret har endnu ikke planer om at holde bryllup i den nye have.

- Den bryllupsfest, vi havde første gang, var fantastisk, men vi lader det være ved det. Vi har rigeligt med papirer på hinanden, og vi er lige så sikrede, som dengang vi var gift, siger Christiane Schaumburg-Müller.

Stjernen, der både har erfaring som skuespiller, danser og chefredaktør, er gravid i sjette måned, men afviser at fortælle, hvor længe parret har prøvet på at få børn.

Dog vil hun slå én ting fast:

- Det var fuldstændig planlagt. Det er ikke en nytårsupser, griner hun.

Christiane Schaumburg-Müller har ikke lyst til at gå i detaljer omkring, hvad der gik galt mellem hende og Liam O'Connor og medførte, at det endte i en skilsmisse.

Hun vil hellere se fremad mod det, der venter, siger hun.

- Liam og jeg er to meget forskellige mennesker, og samtidig kan vi bare ikke undvære hinanden. Nu føler jeg, at jeg har fundet meningen med livet, og det er at blive mor, fastslår Christiane Schaumburg-Müller.

/ritzau/FOKUS