Christopher brygger på ny musik i LA

- Jeg kan ikke stoppe med at spille på den!

Sådan skriver Christopher om den guitar, han holder op på et billede, hvor også en lækker pool optræder.

Og både guitar og swimmingpool lader til at være omdrejningspunktet for flere af sangerens opdateringer på de sociale medier i disse dage.

Det var også herfra, at han sammen med modelkæresten Cecilie Haugaard ønskede godt nytår iført badetøj, pandebånd og en kold øl.

Parret har siden nytåret opholdt sig på den amerikanske vestkyst, men det tyder på, at det ikke kun er sol og afslapning, der er på menuen for "Tulips"-sangeren.

- Fantastisk session i dag, skriver Christopher nemlig til et andet billede, hvor han optræder sammen med sangskriver og producer Jayrah Gibson og sanger og sangskriver Davion Farris.

Den blonde krøltop har gang i ny musik til danskernes øregange, og med sidste års kæmpehit "Tulips" i frisk erindring er der forhåbentlig lagt i ovnen til flere dansevenlige popsange.

Du kan se billedet af Christopher og hans producer-venner her: https://www.instagram.com/p/BAWUkoljAbD/?taken-by=christophermusiccom

Og du kan se både pool og guitar på dette billede: https://www.instagram.com/p/BAIjd-OjAY4/?taken-by=christophermusiccom

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip