Christopher: Igen klar til at give den gas

Fredag aften fik Vild med dans fint besøg, da reggae-sangeren Wafande og popsangeren Christopher gæstede studiet.

Christopher spillede sin nye single "Tulip" alt imens, skuespillerinden Stephania Potalovi og partneren Morten Kjeldgaard dansede sig til en flot karakter.

Singlen er den første forsmag på sangerens tredje album, der udkommer til vinter. Den sidste periode har været en smule hektisk for den 23-årige popdreng, der lige nu er i fuld gang med at finpudse de sidste detaljer, og han har netop afsluttet sin sommertur. Derfor tog han og kæresten også ti dage til Italien for at slappe af.

- Det har været super dejligt at holde noget ferie. Nu er jeg tilbage og er klar til at trykke speederen helt i bund igen, siger han, da Ritzau Fokus møder ham før Vild med dans fredag aften.

Popsangeren er stormet frem i musikbranchen de seneste år, men der skal også være tid til at slappe af.

- Når jeg skal koble af bruger jeg noget tid derhjemme, hvor jeg laver noget mad og læser en bog. Og så er jeg sammen med min familie, mine venner og min kæreste, siger han.

Snart kaster Christopher sig ud i en noget uvant opgave, når han skal være vært til Danish Music Award. Han er heller ikke helt afvisende at kaste sig ud i nye eventyr ved at deltage i Vild med dans.

- Måske på et tidspunkt ude i fremtiden. Jeg er overbevist om, at jeg ville gøre det godt, hvis jeg var med, siger han med et glimt i øjet.

/ritzau/FOKUS

 

Dagens Gossip