Christopher klar med helt ny single

Christopher er tilbage med sit nye singleudspil ”Told You So”.

Sangeren, sangskriveren og tekstforfatteren har brugt de sidste mange måneder i studiet og i samarbejde med producerne Frederik og Fridolin Nordsø (The William Blakes + producere for blandt andet Fallulah og Outlandish) og amerikanske Brandon Beal (Flo Rida, Snoop Dogg) skabt en single, der har kant, coolness og masser af attitude.

Læs også: Beyoncé og Jay-Z topper pengelisten igen

”Told You So” er første udspil fra Christophers kommende andet studiealbum og markerer en stor udvikling i Christophers musikalske liv. Hvor debutpladen satte scenen for Christophers talent og brillante evner som sangskriver og sanger, løfter ”Told You So” sløret for en mere moden og kæk lydside, som har masser af international vibe og kant.

Singlen er upbeat, dansabel og med sprøde poptoner og r&b-referencer - og ligesom alle hans foregående singler, er ”Told You So” skrevet af Christopher selv.

Det er gået stærkt for Christopher, som i 2011 debuterede med singlen”Against The Odds”, der hurtigt fik de sociale medier til at koge og blev Christophers første guldplade. Siden da har den talentfulde stjerne mere end slået sit navn fast herhjemme med over 10 millioner views på Youtube, 14 millioner streams på Spotify og over 67.000 likes på Facebook.

Medina forkæler igen: Se min lækre yoga-krop

Debutalbummet ”Colours” udkom i marts 2012 og affødte, udover ”Against The Odds”, hitsinglerne”Nothing In Common” og”Mine, Mine, Mine”, har kastet guld- og platincertificeringer af sig.

Christopher, der har et hav af udsolgte koncerter og klubturnéer i bagagen og som varmede op for et udsolgt Parken for Justin Bieber i år, har også vundet prestigefulde priser som ”The Voice Prisen 2012” og en Danish Music Award for ”Årets Innovations-pris” – og så er han lige nu nomineret til intet mindre end tre priser til årets Voice 2013.

 

Dagens Gossip