City-anfører efter CL-exit: Vores tid vil komme

Mange fodboldfans havde måske troet på, at Manchester City ville have en chance for at slå FC Barcelona ud af Champions League, da der i december var lodtrækning til 1/8-finalerne.

Efter et nederlag på 0-2 i det første møde i England, så tabte City onsdag aften returkampen 1-2 i Barcelona.

Anfører Vincent Kompany føler, at englænderne var tæt på at matche Lionel Messi og co.

- Vi havde ikke mere tilbage i tanken. Vi gav alt.

- Vi havde chancen for at score i nogle situationer, og det ville have ændret kampen, siger Kompany til Sky Sports.

Han fremhæver blandt andet en episode efter 80 minutter, hvor City følte sig snydt for et straffespark til Edin Dzeko. Situationen endte i stedet med en udvisning af gæsternes Pablo Zabaleta for brok.

- Det er ikke nemt, når vi for anden kamp blev reduceret til 10 spillere mod et hold, der er så godt. Og så var der endda klart straffespark til os.

- Bedømt på begge kampe var der ikke den store forskel på de to hold i de perioder, hvor begge mandskaber havde 11 spillere på banen.

- Det er klart, at Lionel Messi er en utrolig spiller. Hver gang han har bolden, så kan der ske noget farligt, men vi havde også selv nogle chancer, siger Vincent Kompany, der tror på, at City vender stærkt tilbage til Champions League i næste sæson.

- Det er kun vores tredje år i denne turnering, og i næste sæson skal vi ikke frygte nogen som helst. Vores tid vil komme.

Lionel Messi bragte FC Barcelona foran med 1-0 midtvejs i anden halvleg. Vincent Kompany udlignede et minut før slutfløjt, inden Dani Alves i overtiden sikrede Barcelona sejren.

/ritzau/

 

Dagens Gossip