City-målmand har stor respekt for formstærke Roma

Joe Hart er forberedt på, at han kan få nok at se til, når Manchester City tirsdag møder italienske AS Roma på hjemmebane i Champions League-gruppespillet.

Den engelske landsholdsmålmand, som ventes at returnere til startopstillingen efter at være bænket i Citys to seneste kampe, har bemærket, at Roma vandt den første kamp i Champions League 5-1 hjemme over CSKA Moskva fra Rusland.

Samtidig har Roma vundet alle fem kampe i Serie A hidtil i denne sæson.

- De har gjort det rigtig godt, siger Joe Hart ifølge nyhedsbureauet AFP.

- Vi har fokuseret meget mere på dem, siden vi trak dem i lodtrækningen, og de fik et virkelig godt resultat i første spillerunde.

- Hver eneste kamp er hård i Champions League, men vi er klar, og vi er helt klart i stand til at vinde, siger målmanden.

Joe Hart sad over, da Manchester City onsdag i sidste uge vandt 7-0 hjemme over Sheffield Wednesday i Capital One Cup.

Det var ikke så overraskende, at reserven Wilfredo Caballero fik spilletid i den kamp, for det sker ofte i den lille engelske pokalturnering, at reserverne kommer på banen.

Til gengæld var det en stor overraskelse, at Citys manager, Manuel Pellegrini, også foretrak Caballero på bekostning af Joe Hart, da de engelske mestre lørdag vandt 4-2 ude over Hull i Premier League.

Manchester City tabte sin første kamp i Champions League-gruppespillet 0-1 ude til tyske Bayern München.

/ritzau/

 

Dagens Gossip