City-manager håner Mourinhos defensive mesterskab

04/05/2015 12:18

admin

Nyheder

Mest læste i dag

Mesterskaber kan vindes på mange måder, og den måde, hvorpå Jose Mourinho og Chelsea netop har sikret det engelske mesterskab, imponerer ikke Manchester Citys manager Manuel Pellegrini.

Den hårdt pressede City-manager mener, at hans eget holds præstation sidste år var langt mere imponerende.

- Chelsea vandt Premier League og Liga Cuppen (i denne sæson, red.). Vi gjorde nøjagtigt det samme sidste år - vi scorede bare flere mål og spillede på en anden måde, lyder det spydigt fra Pellegrini ifølge AFP.

- Jeg tænker ikke på forspringet (der er 13 point mellem Manchester City og Chelsea lige nu, red.). Vi scorede 102 mål i Premier League i sidste sæson.

- Dette hold fortsætter som det mest scorende (i denne sæson, red.), og det er vigtigt at fortsætte med at vinde på den måde, siger City-manageren.

Hans hold har scoret 71 mål i Premier League indtil videre, to mere end Chelsea, og Pellegrini har ingen planer om at gå over til den mere taktisk prægede tilgang til fodboldspillet.

- Det er vigtigt for Premier League, og det er vigtigt for fansene, at der bliver spillet attraktiv fodbold. Det er derfor, jeg siger, vi vandt ved at spille en anden form for fodbold, siger Pellegrini.

Mon ikke den holdning får en kommentar fra Jose Mourinho, når lejligheden byder sig. Den portugisiske manager plejer i hvert fald ikke at gå af vejen for en god verbal infight.

/ritzau/