City-manager lover at give Chelsea kamp til stregen

Tidligere på ugen røg de engelske mestre fra Manchester City ud af Champions League.

Det er ingen skam at tabe til FC Barcelona over to kampe, men Manchester Citys målmand Joe Hart måtte hoste op med storspil for at forhindre et stort nederlag.

Samtidig har det haltet i Premier League. Manchester City er ganske vist stadig nummer to, men to nederlag i træk til Liverpool og Burnley betyder, at holdet nu kun er et point foran Arsenal og to foran Manchester United.

Derfor ser det ikke længere helt så godt ud, når de forsvarende mestre lørdag møder West Bromwich Albion i Premier League.

Men manager Manuel Pellegrini nægter at give op.

- Jeg mener ikke, at andenpladsen i Premier League er nogen katastrofe. Vi er ikke nummer otte, ni eller 10. Det er kun Chelsea, som har gjort det bedre end os.

- Vi vil i det mindste prøve at holde vores placering og også gerne presse Chelsea i løbet af de næste ni kampe, siger manageren ifølge nyhedsbureauet AFP.

- Vi vil gerne vinde titlen hvert eneste år. Det tror jeg ikke, at man kan, men det er muligt at kæmpe helt til sidste kamp, siger han videre.

Manchester City er imidlertid oppe mod formstærke konkurrenter. Når Arsenal møder Newcastle, jagter holdet sin sjette sejr i træk.

Endnu bedre ser det ud for Liverpool, som søndag møder Manchester United og er ubesejret i sine seneste 13 kampe.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip