City-manager turde ikke satse på gruppesejren

Manchester City kunne med et enkelt mål mere i 3-2-sejren over Bayern München have sikret sig førstepladsen i Champions Leagues gruppe D.

Og med en brandvarm angriber i form af Sergio Agüero på bænken ville det have været oplagt at sætte argentineren på banen og satse på den ekstra scoring hen imod slutningen.

Men Manchester City-manager Manuel Pellegrini, som havde placeret flere profiler blandt udskifterne i tirsdagens kamp, havde andre tanker, og de drejede sig om et vigtigt opgør mod Arsenal i weekenden.

Det fortæller han til Uefas hjemmeside.

- Selvfølgelig ville det have været vigtigt at score et mål mere.

- Det ville have været fantastisk at slutte øverst i gruppen for et hold som Manchester City, men vi har en vigtig kamp på lørdag, og vi ville ikke tage alt for mange chancer, siger Pellegrini.

Bayern München havde inden kampen vundet de seneste 10 kampe i turneringen, men den rekordstime blev brudt.

- Jeg håber, at vi forstår, hvor svært det er at spille i Europa nogle gange. Det lader til, at vi nogle gange er nødt til at tabe en kamp. Og nu skal vi tage nederlaget til efterretning, siger Bayern-træner Pep Guardiola til Uefa.

Både Bayern München og Manchester City var allerede inden kampen sikret avancement til 1/8-finalerne i Champions League, der spilles i foråret.

/ritzau/

 

Dagens Gossip