City-manager: Vi har problemer med selvtilliden

Manchester Citys trup fejler bestemt ingenting. Men det gør holdets mentale tilstand tilsyneladende.

Det er i hvert fald en rådvild manager Manuel Pellegrinis analyse, efter at holdet onsdag tabte 1-2 til CSKA Moskva på hjemmebane og nu skal præstere et lille mirakel for at klare sig videre til 1/8-finalen.

- Jeg ved ikke hvorfor. Men vi er nødt til at finde ud af, hvad årsagen er, for vi skal have gjort noget ved det, siger Pellegrini ifølge BBC.

Han hæfter sig ved, at City godt nok besejrede Manchester United i weekenden, men samtidig også er røget ud af ligacuppen og har tabt til West Ham.

- Det er svært at forstå, hvorfor vi spillede så dårligt fra kampens begyndelse. Vi var så nervøse, og vi forærede to mål væk. Vi spillede slet ikke.

- Vigtige spillere leverede en dårlig præstation, og det har de ikke kun gjort i denne turnering. I de seneste to uger har vi spillet skidt, siger Pellegrini.

Der er i øvrigt kun to klubber i Champions League-historien, der er lykkedes med at gå videre fra gruppespillet efter at have hentet to point eller mindre i de fire første kampe.

I efteråret 2002 havde Lokomotiv Moskva kun ét point, men gik alligevel videre, og det samme lykkedes for Porto to år senere, dog med to point i bagagen.

Manchester City har dog ikke de bedste erfaringer med Champions League. Holdet er med for fjerde sæson i træk, men i de tre foregående forsøg er det kun lykkedes den stenrige klub at klare sig videre til 1/8-finalerne en enkelt gang.

/ritzau/

 

Dagens Gossip