City sejrer i Hull trods tidlig Kompany-udvisning

På trods af at Manchester City var en mand i undertal i over 80 minutter, lykkedes det alligevel holdet at hente en sikker 2-0-sejr over Hull på udebane i Premier League.

Dermed holder Manchester City i den grad liv i mesterskabshåbet. Klubben er på andenpladsen - seks point efter Chelsea, men City har spillet to kampe færre end London-klubben.

Der var dog indledningsvist ikke meget, der tydede på en City-gevinst på KC Stadium lørdag eftermiddag.

Efter 10 minutters spil var Citys anfører, belgieren Vincent Kompany, uopmærksom i et kort øjeblik, og Hulls angriber Nikica Jelavic fik frit løb mod udeholdets mål.

I sin iver efter at rette op på sin fejl fik Kompany revet Jelavic omkuld, og dommer Lee Mason så ingen andre muligheder end at vise belgieren ud.

Manchester City var dog ikke mere rystede, end at de fire minutter senere tog føringen. Spanske David Silva drejede på imponerende vis bolden i nettet med et indersidespark fra 25 meters afstand.

Det lykkedes slet ikke for Hull at drage fordel af at være en mand mere på banen i de første 45 minutter, og City kunne ganske ubesværet tage 1-0-føringen med sig i omklædningsrummet.

I anden halvleg satte hjemmeholdet dog tempoet op og øsede konstant høje bolde ind i gæsternes felt. Her var målmand Joe Hart dog Manchester City en god mand, og han fik gang på gang afvist Hull-spillerne, der havde belejret hans felt.

Hull formåede aldrig at komme frem til de afgørende chancer, og i slutfasen slog Edin Dzeko i stedet City-sejren fast med en kølig afslutning ind under den fremadstormende Hull-målmand Alan McGregor.

/ritzau/

 

Dagens Gossip