City-stjerne jubler over Liverpool-kollaps

Allerede inden mandag aften lignede det et engelsk mesterskab til Manchester City, der på det tidspunkt kunne sikre sig titlen med to afsluttende hjemmesejre.

Men titlen kom endnu tættere på, da den værste konkurrent, Liverpool, blot spillede 3-3 mandag ude mod Crystal Palace. Det var endda efter, at Liverpool havde ført 3-0 med mindre end et kvarter tilbage af kampen.

Det vakte øjeblikkelig jubel i City-lejren.

- Sikke en kamp, og sikke en liga. Jeg elsker Crystal Palace så højt. Nu er det vores tur til at gøre arbejdet færdigt, skriver Manchester City-spilleren Samir Nasri på twitter.

Liverpools kollaps betyder, at Manchester City kan sikre sig titlen med fire point i de to sidste hjemmekampe mod Aston Villa onsdag og West Ham søndag.

Klubbens topscorer i denne sæson, Yaya Touré, advarer dog mod de kommende modstandere, der begge sejrede i den forgangne weekend.

- Både Aston Villa og West Ham er skarpe og vil komme og nyde kampene, mens vi har ligaen at kæmpe for. Jeg håber, at vi kan gøre arbejdet færdigt, men det afhænger af, hvor skarpe vi selv er, og hvordan vi forbereder os mentalt og fysisk.

- Vores mål har hele tiden været at vinde noget, men Liga Cuppen er ikke nok. Premier League har hele tiden været målet, så nu har vi brug for at ramme vores topniveau, når Aston Villa kommer på besøg onsdag, siger ivorianeren.

Onsdagens kamp begynder klokken 20.45, mens alle kampe i den afsluttende runde på søndag begynder klokken 16.

/ritzau/

 

Dagens Gossip