City-stjerne kæmper for at nå Barcelona-møde

Den brasilianske midtbanespiller Fernandinho har haft en fremragende første sæson hos Manchester City, og var man i tvivl om hans betydning for holdet, kunne man blot bruge mandagens topkamp mod Chelsea som bevismateriale.

Her var Fernandinho ukampdygtig og hårdt savnet som Manchester Citys centrale bindeled i nederlaget på 0-1 til konkurrenten.

I første omgang er Fernandinho blevet meldt ude i en måned, men nu kan han gøre sig forhåbninger om at halvere sin skadesperiode. Det bringer ham pludselig i spil til den imødesete 1/8-finale i Champions League mod FC Barcelona.

- God eftermiddag. Jeg vil fortælle om min skade og komme rygterne til livs. Jeg vil være klar til at spille om 15 dage eller mindre, skriver Fernandinho på Twitter torsdag.

Dermed kommer han til at sidde udenfor, når Manchester City møder Norwich og Sunderland i Premier League samt i næste weekends FA Cup-møde mod Chelsea.

Men han kan mod forventning gøre sig forhåbninger om at blive klar til den første kamp mod Barcelona den 18. februar. Det er om 12 dage.

Skulle han misse den, burde han med sikkerhed være klar til returkampen på udebane, der spilles 12. marts.

/ritzau/

 

Dagens Gossip