City Vest fylder 40 år

1.november fylder et af Aarhus’ markante indkøbscentre rundt. Denne dag er det nemlig præcis 40 år siden, det store, nye shoppingcenter i Brabrand slog dørene op. City Vest fejrer i november jubilæet med 40 procent rabat på mange varer og masser af spændende oplevelser i centeret.

Gellerup Centret, som City Vest hed frem til 1980, var et banebrydende fænomen og det første af sin slags i Danmark: Fuldt overdækket med både butikker, torve, rullebånd til indkøbsvogne, gågader og en lægegang under samme tag. 40 år efter har den visionære idé vist sig særdeles bæredygtig. Mange lignende centre er siden skudt op rundt om i Danmark, og fødselaren er langt fra fyrre, fed og færdig.

I anledningen af City Vests 40 års jubilæum udstilles billeder fra centerets historie på Madtorvet. Temaet for udstillingen er Vest Side Story – historier fra vestbyen.

40 år med exceptionel service

God kundeservice har alle dage været alfa og omega i City Vest. Gennem centerets 40-årige historie har butikkerne fået mange stamkunder, og den positive tendens skal gerne fortsætte mange år endnu. Derfor har kunderne i hele oktober måned under overskriften City Vest Bedst kunnet bedømme servicen i centerets butikker og samtidig deltage i konkurrencen om en tur til London.

- Vi kan ikke leve af at sætte centeret på tilbud. Derfor har vi i forbindelse med jubilæumsfejringen ekstra meget fokus på den gode service, hvor vi blandt andet kårer butikken med den bedste kundeservice. Vi kørte en lignende konkurrence i april, hvor vi modtog over 1000 bedømmelser. Den store kundedeltagelse bekræfter, at god service er utrolig vigtig for kunderne,” siger marketingchef i City Vest, Peter Elbæk Lauenborg.

Foruden butikken med den bedste service, som kåres på baggrund af kundernes bedømmelser, skal City Vests bedste chef og medarbejder også kåres. Vinderne hyldes ved en stor awardfest for alle centrets ansatte den 10. november.

Et stjernespækket Stjernetorv

Musical moves, YouTube-konger og en vaskeægte popprinsesse. Der bliver gang i den gennem hele weekenden, når City Vest markerer sit 40 års jubilæum med en kavalkade af fede shows. Oplev blandt andre Anna David, DJ Darwich, Marianne Eihilts dygtige dansere og drengene bag kæmpehittet og YouTube-sensationen Dope. Det sker 2.- 4. november på Stjernetorvet.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip