Citys offensive hær tæver Sunderland på 25 minutter

23/09/2015

Liga Cuppen er den lille pokalturnering i England, og det er her, storholdene normalt sparer en lang række af holdets stamspillere.

Men Manchester City-manager Manuel Pellegrini valgte at stille med det meste af sit offensive kavaleri til udekampen mod Sunderland, og det forskrækkede tilsyneladende hjemmeholdet.

I hvert fald leverede Sunderland en rystende ringe første halvleg fyldt med kostbare fejl, og det straffede Manchester Citys offensive stjerner effektivt med fire mål i sejren på 4-1.

Først udnyttede Sergio Agüero et straffespark efter ti minutter, og et kvarter senere gjorde nytilkomne Kevin de Bruyne det til 2-0.

Ti minutter senere var det hele afgjort. Først blev det 3-0 på et selvmål af Sunderland-keeper Vito Mannone, og et andet City-nyindkøb, Raheem Sterling, gjorde det til 4-0.

Svenskeren Ola Toivonen fik pyntet på resultatet syv minutter før tid.