CL: Bayern München er forberedt på stærke brasilianere

- Det bliver godt endelig at møde et andet hold end Arsenal.

Bayern Münchens Arjen Robben var i sit lune hjørne, da han mandag kommenterede på lodtrækningen til 1/8-finalerne i Champions League.

For første gang i tre sæsoner skal Bayern ikke møde Arsenal på dette stadie i turneringen, men derimod Shakhtar Donetsk fra Ukraine.

- Vi skal være forsigtige. De har nogle virkelig gode brasilianere. Vi må analysere modstanderen og koncentrere os om kampen, siger Robben i sin mere alvorlige analyse.

Også træner Pep Guardiola har bemærket, at den kommende modstander har en lang række brasilianere i truppen. Helt præcist 13 med angriberen Luiz Adriano som den nok mest kendte.

- De har mange gode brasilianere, unge talentfulde spillere, der altid vil angribe.

- Jeg tror, det bliver to fremragende kampe, da begge hold vil angribe, siger Guardiola og fremhæver modstanderens træner, Mircea Lucescu, som en af Europas bedste.

Bayerns stjernemålmand Manuel Neuer ser det som en god lodtrækning, men erkender, at hans kendskab til modstanderen er begrænset.

- Donetsk er det mindst kendte hold af de sidste 16, så det bliver ikke nemt at forberede sig. Men uanset er jeg rimelig overbevist om, at vi nok skal nå kvartfinalerne, siger Neuer.

Den første kamp spilles i Ukraine 17. februar, mens returkampen løber af stablen i München 13. marts.

/ritzau/AFP

 

Dagens Gossip