CL: Chelsea går i udbrud efter tenniscifre mod Maribor

22/10/2014

Chelsea marcherer med sikre skridt mod avancement fra gruppe G i Champions League.

Tirsdag aften vandt manager José Mourinhos hold med hele 6-0 hjemme over Maribor fra Slovenien.

Chelseas sejr var mere eller mindre slået fast efter de første 45 minutter, hvor scoretavlen viste 3-0 til englænderne på Stamford Bridge i London.

Loïc Remy indledte målfesten efter 13 minutter, men han blev tilsyneladende skadet i den efterfølgende jubelscene og måtte lade sig udskifte med Didier Drogba.

Veteranen fra Elfenbenskysten havde kun været på banen i cirka 10 minutter, da han scorede til 2-0 på et straffespark.

Det begyndte at lugte af en storsejr, da anfører John Terry scorede til 3-0 efter en halv times spil, men slovenerne holdt dog stillingen frem til pausen.

10 minutter inde i anden halvleg gik det galt igen for Maribor, da Mitja Viler scorede selvmål til engelsk 4-0-føring.

Maribor fik chancen for at reducere på et straffespark, men Agim Ibraimi ramte opstanderen.

13 minutter før tid udnyttede Eden Hazard endnu et straffespark og scorede til 5-0. Belgieren sørgede for tenniscifrene kort før slutfløjtet.

Chelsea fører gruppen med syv point for tre kampe.

Schalke 04 er nummer to med fem point. Den tyske klub vandt en spektakulær sejr på 4-3 hjemme over Sporting Lissabon.

Maribor har to point, mens Sporting har et enkelt point.