Claus Jensen-millioner skal sende Nykøbing F. i Superligaen

Den tidligere landsholdsspiller Claus Jensen er gået sammen med stjernekokken Claus Meyer om at lægge millioner af kroner i fodboldklubben Nykøbing FC fra Nykøbing Falster.

På sigt skal investeringen udmønte sig i en plads i Superligaen. Det siger de to investorer til TV2 efter et pressemøde søndag eftermiddag.

- Jeg bliver sportslig ansvarlig i bestyrelsen, og det glæder jeg mig rigtig meget til.

- Vi drømmer om at få holdet tilbage i den bedste danske række, og det kommer til at kræve en masse arbejde og samarbejde med hele Lolland-Falster. Det kræver tålmodighed, for det bygger man ikke fra den ene dag til den anden, siger Claus Jensen.

De to hovedinvestorer skyder fem millioner kroner i klubben i første omgang og forventer, at det beløb sammen med andre investorer er fordoblet inden sommerferien.

- Det er en klar forstærkning af klubbens ledelse og økonomi, og det er et stort skridt imod realisering af vores ambitiøse plan for at komme i Superligaen, siger Nykøbing FC's formand, Axel Castenschiold, i en pressemeddelelse.

Også komikeren Mick Øgendahl har tilkendegivet over for de to gange Claus, at han er villig til at skyde penge i fodboldklubben.

Claus Meyers opgave bliver dog ikke at lave mad til spillerne.

- Jeg skal sørge for et godt samarbejde i bestyrelsen, og så tænker jeg også, at jeg skal være med til at få nogle gale idéer, siger Claus Meyer.

Rejsen til Superligaen og storhed bliver dog lang for Nykøbing FC. Aktuelt ligger klubben nummer syv i 2. division Øst med syv kampe tilbage af sæsonen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip