Cleveland er stærkt svækket til næste slutspilsrunde

Da Cleveland Cavaliers vandt den fjerde kamp mod Boston Celtics natten til mandag, bookede favoritterne en plads i næste runde i NBA-slutspillet. Men det bliver uden to af holdets profiler til at begynde med.

I kampen mod Boston Celtics rev den store forward Kevin Love sin skulder af led og er ude i et godt stykke tid, og samtidig har holdets point guard J.R. Smith fået to kampes karantæne af NBA.

I holdets seneste kamp slog Smith en modstander i ansigtet, og det har ligaens disciplinærinstans takseret til to spilledages karantæne.

Det er et hårdt slag at skulle undvære de to spillere, som tilsammen har scoret omkring 25 point per kamp for holdet, og dermed er der lagt yderligere ansvar over på holdets megastjerne LeBron James for at levere varen.

Cleveland Cavaliers skal i anden slutspilsrunde møde enten Chicago Bulls eller Milwaukee Bucks. Førstnævnte fører lige nu serien 3-2 og mangler blot en enkelt sejr for at blive klar til at møde LeBron James og co.

Det dramatiske fjerde opgør mod Boston Celtics kostede også Cavaliers' Kendrick Perkins en bøde på godt 100.000 kroner for et voldsomt skub til en modstander.

/ritzau/

 

Dagens Gossip