Cleverly får officiel KIF-debut i pokalen i aften

Håndboldmålmanden Marcus Cleverly skiftede i sommerpausen fra HSV Hamburg til KIF Kolding København, men han har fortsat sin officielle debut til gode - i hvert fald indtil onsdag aften.

OL-keeperen fortæller nemlig, at han har fået bugt med de rygsmerter, der har drillet ham i sæsonopstarten.

- Jeg føler mig klar, og jeg glæder mig meget til at spille. Jeg har været med i et par testkampe, men ryggen har drillet en del, så jeg har måttet holde en del igen, desværre.

- Heldigvis har jeg kunnet træne godt med, så min form er rigtig fin, siger målmanden i en pressemeddelelse forud for pokalopgøret mod sønderjyske TM Tønder.

Med Cleverly på højkant kan de danske mestre stille med en målmandsduo, der også omfatter Kasper Hvidt.

Kampen mod Tønder bliver også speciel for Bo Spellerberg. Bagspilleren skiftede i 2002 fra FIF til KIF Kolding København og har siden spillet 499 kampe for klubben. Dermed runder han en milepæl onsdag aften i form af sin kamp nummer 500.

- 500 kampe er rigtig mange, men jeg skal naturligvis spille mange flere, siger 35-årige Spellerberg til klubbens hjemmeside.

Blandt de øvrige ottendedelsfinaler i pokalturneringen onsdag aften er opgørene mellem ligaoprykkerne Odder og DM-sølvvinderne Aalborg Håndbold samt lokalbraget mellem Skive fH og Team Tvis Holstebro.

/ritzau/

 

Dagens Gossip