Clifforth & Hein: Det skal vi nu

Remees duo 'Clifforth & Hein’ måtte fredag aften sige farvel til X Factor, da Blachmann sendte dem hjem efter omsang mod den unge solist Alex.

Men selvom det er slut med X Factor, har de to nok at se til. Både Torben og Frank arbejder med udsatte grupper og har desuden planer om at holde flere foredrag og spille mere musik ved siden af.

Læs mere: Clifforth & Hein: Svært at sige farvel

Det skriver Ekstra Bladet på baggrund af en chat, som Torben og Frank havde med deres læsere lørdag.

- Vi stillede op for at få en personlig oplevelse, og så for at vise de mange, der sidder i noget snavs - som vi selv gjorde for en årrække siden, at ‘det godt kan lade sig gøre’, siger Torben til Ekstra Bladet.

Læs mere: Sådan fik Clifforth og Hein deres tatoveringer

- Vi har fået tusindvis af beskeder, hilsner og fotos med rørende historier. En skrev til os: ‘Tusind tak, fordi I stod frem. Jeg har fundet mit liv igen. Ting i den dur viser, at vi har ramt noget. At vi har været med til at gøre en lille forskel. Det er vi stolte af, tilføjer han.

Mandag morgen begynder Frank i et nyt job på et bosted i Egtved. Et job, som han fik, lige da han skulle i gang med X Factor - men han fik lov til at udleve sine X factor-drømme, før han skulle starte.

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip