Colin Todd: Jeg er også i Randers til januar

Det endte 0-0, da Randers var på besøg i Hobro i Alka Superligaen.

Det var ikke det resultat, Randers-træner Colin Todd gik efter, men han var efter kampen meget tilfreds med den måde, som holdet greb kampen an på.

- Det var prisværdigt den måde, som spillerne gik til kampen på. Vi kunne have gjort mere ondt på dem, end vi gjorde, men vi formåede alligevel at spille os frem til nogle gode muligheder, siger Colin Todd.

- Det var svære betingelser med de store vandpytter, men vi formåede alligevel at presse dem tilbage, og vi forsvarede os rigtig godt i dag, og holdt dem fra de store chancer.

Det var sidste kamp i efterårssæsonen, og på det seneste er et muligt salg af Randers FC blevet beskrevet i medierne. Samtidig er en mulig overtagelse af Randers FC også blevet kædet sammen med, at Colin Todd skulle være på vej væk fra klubben.

Det skete især, efter at klubbens sportschef Peter Christiansen fortalte, at han stopper i klubben om tre måneder.

Men Colin Todd er dog overbevist om, at han også står på sidelinjen i Randers, når sæsonen genoptages i foråret.

- Jeg ved ikke, hvorfor der er så meget bekymring omkring min situation. Der har været snak om overtagelse, men jeg er positiv omkring min stilling, og jeg er tilbage igen til januar. Så simpelt er det, siger Colin Todd.

Han er dog ked af, at Peter Christiansen ikke er en del af holdet, når forårssæsonen sparkes igen.

- Peter (Christiansen, red.) har spillet en stor rolle i klubben, og familien er blevet brudt. Vi var de tre musketerer, men først var det Jacob (Nielsen, red.) der stoppede, nu er det PC (Peter Christiansen, red.), men den sidste musketer bliver i klubben.

- Fodbold kan gøre ondt, når sådanne beslutninger træffes, men PC er en god person, og jeg sætter pris på det arbejde, han har gjort for klubben, siger Colin Todd.

/ritzau/

 

Dagens Gossip