Colombiansk målscorer efter VM-sejr: Vi viste klasse

Det holdt hårdt for Colombia, før holdet torsdag fik tilkæmpet sig en 2-1-sejr over Elfenbenskysten ved VM i fodbold i Brasilien.

Efter to sejre i to kampe er sydamerikanerne godt på vej mod 1/8-finalerne og sejren i gruppe C.

- Det var meget hårdt, men holdet viste klasse og personlighed. og vi scorede på de rigtige tidspunkter, siger målscoreren til 2-0, Juan Quintero, til nyhedsbureauet AFP.

- Mod slutningen af kampen havde de bolden, men det er normalt, for man kan ikke løbe et hold som Elfenbenskysten over ende. Vi endte med at stå tæt og holdt os til taktikken, siger han.

Colombias landstræner, Jose Pekerman, glæder sig også over de tre point efter kampen, der var meget taktisk præget før 1-0-scoringen midtvejs i anden halvleg.

- Vi har to sejre med spillere, der spiller deres første VM. Det er meget positivt for os, men vi må ikke lade os rive med.

- Vi er glade for at have besejret en af rivalerne. Vi har mange unge spillere, det her kommer til at hjælpe dem, siger landstræneren.

Colombia mangler at møde Japan i gruppe C.

Japan møder senere torsdag Grækenland. Hvis den kamp ender uafgjort eller med græsk sejr, er Colombia sikret en plads i 1/8-finalerne.

/ritzau/

 

Dagens Gossip