Contador forlænger kontrakten med Tinkoff-Saxo

Cykelholdet Tinkoff-Saxo, hvor Bjarne Riis er teammanager, får også glæde af den spanske stjernerytter Alberto Contador i 2016.

32-årige Contador har forlænget sin kontrakt med et enkelt år, meddeler det russisk-ejede hold.

- Jeg er, selvfølgelig, meget glad for, at Alberto forlængede sin kontrakt med Tinkoff-Saxo. Alle ved, at jeg er en stor fan af ham, og jeg ser frem til at arbejde sammen med ham i yderligere et år, siger Bjarne Riis i en pressemeddelelse.

Ifølge Riis er det vigtigt for Tinkoff-Saxo som en helhed at have Contador på holdet.

- Det er ekstremt vigtigt for holdet at have en mester af hans kaliber. Dette år bliver et meget vigtigt et for Alberto, og jeg er sikker på, at det bliver et godt år.

- Jeg har bygget en stor del af holdet op omkring Alberto, og Tinkoff-Saxo vil fortsætte med at støtte ham, siger Riis.

Contador har kørt for Riis siden 2011, da spanieren kom til det daværende Saxo Bank-Sungard, der havde danskeren som holdejer. I dag er holdet ejet af den russiske rigmand Oleg Tinkoff.

Contador glæder sig til at fortsætte på Tinkoff-Saxo.

- Vi har grundigt undersøgt alle aspekter, og i Tinkoff-Saxo har vi en gruppe, som til fulde kan garantere, at vi er udfordrere i Grand Tours, siger Contador med henvisning til Tour de France, Giro d'Italia og Vuelta a España.

- Det er allerede fem år, at jeg har arbejdet med Bjarne Riis, og muligheden for at fortsætte i endnu et år er tilfredsstillende, siger Contador.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip