Contador kan se enden på karrieren

Bjarne Riis' trumf Alberto Contador kører kun cykelløb nogle få år endnu.

Spanieren fortæller i et interview med den spanske avis Marca, at han ikke kører cykelløb som 35-årig. Til gengæld vil han gerne slutte med at vinde Tour de France.

- Jeg forventer ikke at fylde 35 år i denne sport. Allerhøjest skal jeg skrive under på en kontrakt mere, siger Alberto Contador, som fyldte 32 år tidligere i december.

- Jeg er i god form. Dette år har været det bedste i min karriere, siger han ifølge cyclingnews, og fortsætter.

- Men årene går, og selv om jeg måske ikke er udbrændt hverken fysisk eller mentalt, er det mit mål at trække mig tilbage efter at have vundet mit sidste løb på allerhøjeste niveau.

- Jeg mener ikke et lille etapeløb, for jeg vil vinde et stort løb. Tour de France for at være helt konkret, siger spanieren.

Alberto Contadors kontrakt med Tinkoff-Saxo løber ud efter 2015, og han har øjensynligt allerede masser af mulighed for at forlænge eller finde et hold. På det område er intet afgjort.

- Det er jeg helt rolig omkring. Jeg har brug for mere tid til at beslutte mig. Ikke fordi tilbuddene er dårlige, faktisk kunne de ikke være bedre. Men jeg ved ikke, hvornår jeg beslutter mig, siger han.

Hvis Contador vælger at forlade Tinkoff-Saxo efter den kommende sæson, har Bjarne Riis og Oleg Tinkov polakken Rafal Majka klar i kulissen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip