Contadors ven Jesus husker intet: Må blive nogle dage

Alberto Contadors hjælper og gode ven Jesus Hernandez Blazquez, som styrtede voldsomt på 6. etape, er endnu ikke rejst hjem, og han bliver hos holdet nogle dage endnu.

Rytteren fra Tinkoff-Saxo har slået hovedet så meget, at han endnu ikke er i stand til at rejse, fortæller den spanske kaptajns pressechef, Jacinto Vidarte.

- Jeg har talt med ham, og han bliver sammen med holdet et par dage endnu. Han er ikke klar til at rejse, for han slog sit hoved i styrtet, siger Vidarte.

Den 32-årige spanske hjælperytter styrtede to gange på etapen til Reims, og anden gang slog han hovedet, da han mistede kontrollen i sideviden.

- Han husker intet fra styrtet. Men han har det okay nu, siger Vidarte.

Manager Bjarne Riis sagde torsdag, at Jesus Hernandez' exit fra Tour de France ikke ændrer noget i forhold til holdets taktik.

Contador og Hernandez er gamle venner, og de deler altid hotelværelse under cykelløb, men der har ikke været planer om, at den spanske hjælper skal blive hos sin kaptajn under Touren for at støtte ham.

- Nej, han rejser hjem, når han er klar til det. Der er planer om, at han skal køre Vuelta a Espana, siger Jacinto Vidarte.

Jesus Hernandez har ikke vundet noget i sin professionelle karriere. Som ung rytter vandt han mindre løb i hjemlandet.

/ritzau/

 

Dagens Gossip