Cool mor hyldes på Facebook: “Hvad er det værste der kan ske?”¨

- Jeg er en cool mor, sådan en af slagsen, der giver slip på mine (nu voksne, 18 + 21 år) døtre og hepper på dem, når de tager på Roskilde.

Sådan starter Gitte Olsen sit opslag på Facebook, hvor hun beskriver, hvordan det føles, at sende sine poder afsted til Roskilde Festival.

Og selvom Gitte starter sikkert ud, er det hurtigt tydeligt i løbet af hendes opslag, at det måske ikke er helt så nemt at vinke farvel til døtrene, som hun håbede.

- Helt ærligt, hvad skulle der kunne ske? Udover designerdrugs i drinken, voldtægt, dehydrering, moshpits og blive trampet til døde foran Orange Scene, så kan der vel ikke ske noget, vel? Jeg har jo selv været der, og jeg overlevede, skriver hun.

Læs også: Her er det følelsesladede øjeblik, da forbryder genkender dommeren

Ønsket om at være en cool mor kolliderer med bekymringen for hendes to voksne døtres ve og vel, så selvom døtrene er næsten voksne, så kan mor Gitte ikke holde sig fra at skrive en lille velment advarsel.

- Jeg giver slip, helt sikkert.dk, skriver hun og fortsætter:

- Imens jeg ser min hånd skrive en sms og trykke send; “Håber, I har hørt, at der florerer et farligt nyt syntetisk drug på Roskilde. Flere har fået det puttet i deres drinks og er indlagt" …Virkelig cool mor. Svar fra ældste: “hehe.” Svar fra yngste: “Lol.”

Men selvom Gitte Olsen måske føler sig mindre cool, end hun havde håbet og planlagt, så er der en masse brugere på Facebook, som synes, hun er ret sej.

Ølbowling og helikopterdiller
Hendes velskrevne opslag med den komiske tone har fået snart 5.000 likes, og folk viser megen forståelse.

Og det er nok sætninger som denne, som har vakt genklang hos mange forældre derude.

- Jeg stopper lige mit nye regnslag ned i Rebekkas taske - altså just in case. Jeg krydser fingre for, at deres blege beta-hanner kan løbe...
så de kan få en cozy camp, væk fra hegnet. Hvorsomhelst, bare VÆK FRA hegnet. Jeg trækker vejret roligt, det er jo bare en festival. Med ølbowling og helikopterdiller til nøgenløb.
Whats not to like?

Læs også: Pizzabud fortæller sindssyge sandheder om deres arbejde: "Hun åbnede i fuld bondage"

Kommentarerne på Olsens opslag er også overvejene positive.

- Spot on, er der en, der skriver.

- Fantastisk godt skrevet, kommenterer en anden.

Bedøm selv Gitte Olsens opslag her.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

Dagens Gossip