Cool Wozniacki efter kamp: - Du skylder mig helt sikkert en drink, Serena!

Selvom CAroline Wozniacki havde de bedste intentioner om at give sin veninde og tenniskollega Serena Williams kamp til stregen, da de to stødte sammen i US OPen-filanalen i går aftes, måtte den danske tennisdarling hurtigt indse, at Serena var en for stor mundfuld.

Og 24-årige Caroline tog nederlaget (6-3, 6-3) på Flushing Meadows-anlægget med et smil og havde overskud til at joke med nederlaget, da hun blev interviewet efter kampen. 

Læs også: Williams blæser Wozniacki af banen i US Open-finale

  - Tillykke til Serena. Hun fortjente det virkelig i dag, og hun spillede bedre end mig, sagde Caroline Wozniacki på banen og tilføjede med et glimt i øjet:

- Hun er en inspiration for mig både på og uden for banen og en utrolig ven … og du skylder mig helt sikkert en drink senere.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med       

Allerede inden de to tennisstjerner fortalt, at de skulle ud og spise sammen efter finalen - uanset udfaldet. Og middagen udviklede sig, som Caroline havde joket med, til en fest med drinks - muligvis på Serena Williams' regning.

Ud fra de billeder, Caroline og Serena lagde på Instagram, havde de en sjov aften og nat i New York - både på Billie Jean King National Tennis Centre og i nattelivet. Og de stødte også ind i et par andre kendte ansigter undervejs - fx Joe Jonas fra Jonas Brothers og topmodellen Gigi Hadid.  

Se billederne her: