Cornelius laver hattrick i FCK-comeback

Nuvel, der var kun tale om en træningskamp. Men Andreas Cornelius fik i sit comeback for FC København alligevel vist, at han efter syv målløse måneder i Premier League-klubben Cardiff ikke har glemt, hvordan man laver mål.

Den 20-årige angriber, som FCK for en uge siden hentede hjem, scorede et hattrick, da klubben fredag aften vandt 4-0 over Slovan Liberec ved en træningsturnering i Portugal.

Kampen blev afviklet på et næsten mennesketomt stadion med plads til 30.000 tilskuere i Faro. Stadionet blev bygget op til EM-slutrunden i Portugal i 2004.

Andreas Cornelius grundlagde sit hattrick efter cirka en halv time. Han trykkede af fra udkanten af straffesparkfeltet, hvorefter bolden gik i mål med lidt assistance fra tjekkernes ikke alt for sikre målmand.

Fem minutter før pausen blev FCK's Rurik Gislason tilkendt et straffespark, da en Slovan Liberec-spiller gled ind i bolden med armen helt nede ved græsset.

Andreas Cornelius sparkede svagt på tjekkernes målmand, der også afværgede det opfølgende skud fra comebackspilleren.

Heldigvis for den unge angriber røg bolden igen ud til ham, og på den tredje afslutning inden for få sekunder bankede Andreas Cornelius bolden højt op i nettaget til 2-0.

Kort før pausen var den tidligere Cardiff-spiller tæt på et hattrick, men hans afslutning strøg tæt forbi mål.

Hattricket blev dog en realitet midtvejs i anden halvleg, da Andreas Cornelius frækt vippede bolden over Slovan Liberec' målmand efter at være spillet alene igennem.

Herefter kunne angriberen lade sig udskifte med 17 minutter tilbage af kampen.

Få minutter før tid scorede den 18-årige Yones Felfel til slutresultatet.

/ritzau/

 

Dagens Gossip