Cornelius om FCK-offensiv: Vi skal snart levere

FC København kæmper fortsat for at finde storspillet efter en sommer med markante udskiftninger i vicemestrenes trup.

Heller ikke i søndagens 2-1-sejr over Esbjerg var der meget sammenhæng i FCK's offensiv, og spydspidsen Andreas Cornelius erkender, at spillerne stadig leder efter den indbyrdes forståelse.

- Det skal blive meget bedre. Vi skal virkelig udvikle og lære at spille en hel kamp, hvor vi er farlige, og hvor vi ruller nogle flere angreb op. Vi skal have bedre aftaler og lære hinanden bedre at kende.

- I forhold til for to år siden kan jeg godt mærke forskel på, hvor godt vi kender hinanden, forklarer Andreas Cornelius, der blev matchvinder med sin 2-1-scoring mod Esbjerg.

FC København har nu spillet 10 kampe i Superligaen og seks i Europa, og den store angriber mener, at det snart burde fungere.

- På et tidspunkt skal det sidde der. Jeg synes også, at man kan se en udvikling. Men vi kan ikke blive ved med at bruge forklaringen om, at vi er nye. Vi skal også levere, siger Andreas Cornelius.

2-1-sejren over Esbjerg var første gang i syv kampe, at FCK scorede mere end et mål i en superligakamp. Topscorer Andreas Cornelius er nu oppe på fire mål i denne sæson.

/ritzau/

 

Dagens Gossip