Cornelius vil score: Manglende mål irriterer mig

Forrige sæsons topscorer i Superligaen, FC København-angriberen Andreas Cornelius, mangler endnu at score sit første mål i denne sæson.

Nu håber Cornelius, at det lykkes at få bolden i kassen i lørdagens udekamp mod FC Vestsjælland i tredje spillerunde.

- Jeg vil gøre alt, hvad jeg kan. Nu har jeg ikke scoret i de to første, og det er jeg ved at være lidt irriteret over, så jeg vil gøre alt, jeg kan, for at score, siger angriberen til FCK's hjemmeside.

Cornelius forventer, at FC Vestsjælland vil kæmpe hårdt for at forsvare sit mål i lørdagens opgør.

- Det kan godt blive en svær kamp, hvis de står så godt defensivt og kompakt som sidste år. Det må vi finde en løsning på.

- Vi skal spille hurtigt og holde tempoet højt, og så kan det være, at de går lidt døde, og der kommer nogle åbninger sidst i kampen, siger Cornelius.

FCK-holdet har gennemgået en stor forandring hen over sommeren, hvor manager Ståle Solbakken har hentet en lang række nye spillere.

Cornelius føler, at de nye spillere er godt i gang med at blive integreret, hvilket også kom til udtryk i onsdagens 0-0-opgør mod ukrainske FC Dnipro i Champions League-kvalifikationen.

- Det går rigtig godt, og man kunne se forleden, at vi står godt på banen og kan finde ud af at forsvare. Det er noget af det vigtige.

- Dernæst kommer, at vi skal score nogle mål. Det skal vi arbejde på. Det er det sværeste, mens fundamentet er på plads, siger angriberen.

FCK åbnede for to uger siden Superligaen med 0-0 i Silkeborg, inden FC Nordsjælland blev slået 2-1 i Parken for en uge siden.

/ritzau/

 

Dagens Gossip