Cort: Nu rotter de store sig nok sammen

Når rytterne torsdag triller ud på Post Danmark Rundts længste etape, sidder den gule førertrøje på ryggen af stortalentet Magnus Cort (Team Cult Energy).

Men det er ikke nødvendigvis en fordel, mener hovedpersonen selv. Han forudser et voldsomt pres fra storhold som Team Tinkoff-Saxo på dagens etape, der er den længste i løbet.

- Jeg tror, at de kommer til at køre på mig i dag. Det et lidt nemmere, når man ikke har førertrøjen. Så jeg tror, de rotter sig lidt sammen, og Tinkoff-Saxo har lidt flere strenge at spille på, så det bliver svært at køre med på det hele, siger Magnus Cort.

Torsdagens etape bliver en hård én af slagsen. Ikke kun på grund af, at det er løbets længste med sine 194 kilometer. Men også fordi der vil være mod- og sidevind på ruten, hvilket kan gøre dagen meget hård, mener Cort.

- Det bliver meget hårdt i dag, og især nu hvor der er modvind. Så det bliver ikke sjovt for holdet at sidde og føre hele dagen.

Magnus Cort og resten af feltet blev sendt af sted på dagens etape klokken 12.20 fra Skive til Aarhus, som er dagens målby.

/ritzau/

 

Dagens Gossip