Cosby aflyser talkshow efter ny påstand om sexkrænkelse

Bill Cosby har aflyst en optræden i det populære talkshow Late Show with David Letterman på den amerikanske CBS-kanal i kølvandet på beskyldninger om, at han for årtier tilbage har krænket en kvinde seksuelt.

Han er tidligere blevet beskyldt for voldtægt, men han er aldrig blevet dømt for noget.

Den amerikanske skuespiller og komiker har ikke givet nogen forklaring på, hvorfor han har aflyst sin medvirken i showet, som han ifølge planen skulle gæste på onsdag, skriver NBC News.

- Vi kan ikke kommentere processen med at finde gæster, siger en repræsentant for Lettermans show Kimberly Izzo-Emmet.

77-årige Cosby "udskød" for nylig sin medvirken i et andet show, The Queen Latifah Show", hvor han skulle have været gæst 30. oktober.

De nye beskyldninger mod Cosby kommer fra skuespilleren Barbara Bowman, som i Washington Post har skrevet, at komikeren "vandt min tillid som 17-årig fremadstræbende skuespiller i 1985, hjernevaskede mig til at se sig selv som en faderfigur og krænkede mig adskillige gange."

I 2006 indgik Bill Cosby forlig i en tvist med en anden kvinde, som var kommet med beskyldninger om sexkrænkelser to år forinden.

Den kendte skuespiller og komiker har ifølge NBC afvist at kommentere beskyldningerne offentligt.

Bill Cosby er bedst kendt fra The Cosby Show, der som tv-serie kørte fra midten af 1980'erne til starten af 1990'erne.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip