Costa Rica-keeper vil slås for sin chance i Real Madrid

Målmanden Keylor Navas spillede en stor VM-slutrunde for Costa Rica i Brasilien, men han kan alligevel få svært ved at blive en fast starter på sit klubhold.

Præstationen ved VM kastede nemlig en kontrakt hos selveste Real Madrid af sig, og her er kampen om målmandspladsen særdeles hård.

I forvejen tæller truppen Iker Casillas og Diego Lopez. I den forgangne sæson var Lopez træner Carlo Ancelottis foretrukne i ligaen, mens Casillas passede buret i Copa del Rey og Champions League.

- Jeg har altid set op til Casillas og Diego Lopez, der har bevist sig som blandt verdens bedste i de seneste år, siger Navas.

Spanske medier mener at vide, at Lopez er på vej væk fra klubben, men selv kampen mod Casillas kan blive hård nok for Navas.

- Jeg ved, jeg bliver nødt til at arbejde ekstremt hårdt. Real Madrid har de bedste spillere i verden til alle positioner, og de har to fremragende målmænd.

- Det er op til mig at træne hårdt hver dag, så jeg er klar til at gribe chancen, når den kommer, siger Navas.

27-årige Navas er skiftet fra spanske Levante til en seksårig kontrakt hos Madrid-klubben. Hans første mulighed for at tørne ud for Real i den spanske liga bliver 25. august hjemme mod Cordoba.

/ritzau/AFP

 

Dagens Gossip