Coster-Waldau får hovedrolle i Biers nye film

Skrevet af admin

30/10/2013
Der har været fuld fart på karrieren i udlandet de sidste par år for skuespilleren Nikolaj Coster-Waldau. Han har både spillet over for Tom Cruise i filmen "Oblivion" og fået stor succes i den amerikanske tv-serie "Game of Thrones". Til næste år kan han opleves overfor ingen ringere end Cameron Diaz i filmen "The Other Woman".Men nu vender Nikolaj Coster-Waldau hjem til Danmark.Han skal nemlig spille hovedrollen i Susanne Biers nye film "En Chance Til", der forventes at have premiere til næste efterår.I filmen skal han spille politimanden Andreas, og optagelserne til filmen begynder den 18. november på Sydfyn.- Filmen er et rystende og rørende drama om, hvor let vi mister grebet o m retfærdighed, når vi konfronteres med det utænkelige... og vores liv, som vi kender det, hænger i en tynd tråd, lyder det i en pressemeddelelse.Susanne Bier vandt i 2011 en Oscar for sit drama "Hævnen".Newspaq

Mest læste i dag

Der har været fuld fart på karrieren i udlandet de sidste par år for skuespilleren Nikolaj Coster-Waldau. Han har både spillet over for Tom Cruise i filmen "Oblivion" og fået stor succes i den amerikanske tv-serie "Game of Thrones".

Til næste år kan han opleves overfor ingen ringere end Cameron Diaz i filmen "The Other Woman".

Men nu vender Nikolaj Coster-Waldau hjem til Danmark.

Han skal nemlig spille hovedrollen i Susanne Biers nye film "En Chance Til", der forventes at have premiere til næste efterår.

I filmen skal han spille politimanden Andreas, og optagelserne til filmen begynder den 18. november på Sydfyn.

- Filmen er et rystende og rørende drama om, hvor let vi mister grebet o m retfærdighed, når vi konfronteres med det utænkelige... og vores liv, som vi kender det, hænger i en tynd tråd, lyder det i en pressemeddelelse.

Susanne Bier vandt i 2011 en Oscar for sit drama "Hævnen".

Newspaq