Cougar-stjerne forlovet med ung rockstjerne

Smilet på Courteney Coxs læber er i disse dage en del bredere, end det plejer at være.

Den 50-årige skuespillerinde, der er særligt kendt for sine roller i tv-serierne "Cougar Town" og "Venner", er nemlig blevet forlovet med den 37-årige musiker Johnny McDaid fra bandet Snow Patrol. 

- Jeg er forlovet med ham her!, skriver hun kort og præcist som kommentar til et billede af parret på Twitter, hvor de begge ser nyforelskede ud.

Det er da heller ikke mere end seks måneder siden, de to begyndte at date. De blev første gang set sammen til en fest, som kollegaen Jennifer Aniston arrangerede i december 2013. Siden da er det gået slag i slag, og kæresteparret har for nylig samarbejdet på den nye film "Just Before I Go", som Cox har instrueret.

- Rockbandet Snow Patrol har produceret hele tre originale sange til filmen. Jeg er virkelig heldig. Det er fantastisk med alle de musiske ting, han har bidraget med, sagde hun til People Magazine i forbindelse med premieren på filmen i april.

- Jeg kunne ikke være mere glad. Det løfter virkelig filmen på så mange måder, tilføjer skuespillerinden.

Courteney Cox var tidligere gift med skuespilleren David Arquette, som hun har datteren Coco med.

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip