Countrysanger slog fan: Handlede instinktivt

En lidt for begejstret kvindelig fan og en for barsk reaktion fra den mandlige country-crooner Tim McGraw. Det var, hvad der skete, da McGraw fysisk langede ud efter en kvindelig fan under en koncert tidligere i juli. Episoden blev filmet og lagt på nettet, og nu taler McGraw for første gang ud om den voldsomme episode.

- Det, der skete, skete i et splitsekund. Det var en ren instinktiv reaktion, fortæller han til underholdningsshowet Entertainment Tonight Canada ifølge Toronto Sun.

Under koncerten den 13. juli i Atlanta i staten Georgia, USA, gik den tanktop- og cowboyhatklædte McGraw ned blandt publikummet under fællessangen til nummeret "Truck Song" og bøjede sig ned og sang med sine begejstrede fans.

Men en kvindelig fan var lidt for ivrig, for hun rev så hårdt fat i McGraws jeans, at det fik den ikoniske countrymusiker til at slå resolut ud efter hende.

På videoen, som ligger på YouTube, kan man i slutningen af nummeret se McGraw slå kvinden så hårdt i panden, at hendes hoved flyver tilbage.

Efter hændelsen forsøgte hans repræsentant imidlertid at mane skandalen ned med at sige, at slaget var taget ud af kontekst, og at det så meget værre ud på videoen, end det egentligt var i virkeligheden.

- Jeg reagerede instinktivt og forsvarende fra mit perspektiv ud fra, hvordan jeg oplevede situationen. Det var en uheldig episode for alle parter, siger han videre til Entertainment Tonight Canada og uddyber:

- Men det skete. Ingen har det godt med det, men der er ikke noget, jeg kan gøre ved det nu. Ting sker, og nogle gange reagerer man. Der er intet mere at sige til det, siger han.

Politiet i Atlanta har til TMZ.com fortalt, at kvinden endnu ikke har anmeldt McGraw for slaget. Men politiet siger samtidig, at kvinden ikke vil få noget ud af at anmelde country-crooneren, for hans reaktion er forståelig i forhold til hendes aggressive fremfærd, mener de.

Videoen, som TMZ.com har lagt ud, kan ses her: http://www.youtube.com/watch?v=-B5N2AZlnlE

Newspaq

 

Dagens Gossip