Courteney Cox forelsket igen

Det er kun en måned siden, retten i Los Angeles opløste Cox’ 12 år lange ægteskab med David Arquette. Skilsmissen var en realitet den 28.
maj, men parret gik allerede fra hinanden i oktober 2010 og skuespillerinden skal nu atter være klar til at satse på kærligheden.

Ifølge det amerikanske ugeblad Us Weekly har forholdet stået på ganske
længe: »De er kommet sammen de seneste seks måneder«,fortæller bladets unavngivne kilde, som også vil vide, at Van Holt kommer godt ud af det med Cox og Arquettes niårige datter Coco. »Hun hygger sig vældigt sammen med Brian«, lyder det.

TV-nyhedsmagasinet »Access Hollywood« overtrumfer Us Weekly og hævder, at Cox og Van Holt i al stilfærdighed har dannet par i hele 10 måneder.

De første rygter om forholdet dukkede op i 2010, da Arquette betroede radioværten Howard Stern, at han havde sin kone mistænkt for at være lun på kollegaen. Historien blev dengang afvist som grebet ud af den tomme luft.

Kabelkanalen TBS, som i starten af året overtog »Cougar Town« fra giganten ABC, forlængede i marts serien med en sæson. Den bliver komedieseriens femte og kommer på skærmen i 2014.

 

Dagens Gossip