Cristiano Ronaldo deler skønt billede af sin søn

Det kan godt være at Ronaldo mest er kendt for sine præstationer på græsset, senest ved EM, hvor Portugal snuppede pokalen, men den eftertragtede fodboldstjerne er også en helt på hjemmefronten med sin søn.

For tiden dasser Ronaldo med sin 6-årige søn Christian Jr. på ferieøen Ibiza, hvor de to nyder hinadens selskab i fulde drag. Samme feriedestination har en anden stor fodboldspiller også valgt, nemlig Lionel Messi, der også kobler af med sine sønner i det spanske ferieparadis. 

Læs også: 7 ting om Ronaldo, som du sikkert ikke vidste

Den 31-årige portugiser, der har fået Christian Jr. med en ukendt rugemor, lægger ikke skjul på at sønnike er hans et og alt.

På sociale medier deler Ronaldo flittigt billeder af sønnen, som også er meget glad for sin farmor, Maria Dolores dos Santos Aveiro, der hjælper med at tage sig af Christian Jr. 

Det seneste billede på Instagram fra i går viser far og søn, der slapper af på hver sin luftmadras i en pool på Ibiza med teksten: 'Bruger tid med min lille mand’.

2,2 millioner følgere har liket det skønne billede, som har høstet et hav af kommentarer.  

 

Et billede slået op af Cristiano Ronaldo (@cristiano) den

18. Jul 2016 kl. 3:35 PDT

Det er blevet til en del billeder fra fodboldstjernens ferie på Instagram, og på næsten dem alle optræder Christian Jr. 
 

 

Et billede slået op af Cristiano Ronaldo (@cristiano) den

 

15. Jul 2016 kl. 9:10 PDT

Når Ronaldo træner og spiller kampe, er det hans mor, der passer på Christian Jr, men ellers er det fodboldstjernenen, der står med ansvaret for knægten, som han har fuld forældremyndighed over. 
 

 

Et billede slået op af Cristiano Ronaldo (@cristiano) den

11. Jul 2016 kl. 12:03 PDT

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip