Cristiano Ronaldo er klar: Starter inde mod USA

Portugals fans kan ånde lettet op. Real Madrid-stjernen Cristiano Ronaldo har døjet med knæproblemer, men han er blevet meldt helt klar til VM-kampen mod USA og starter inde.

Portugal skal bruge en sejr over amerikanerne for at kunne gå videre, efter at holdet tabte hele 0-4 til Tyskland i den første gruppekamp.

Portugal har været nødt til at foretage flere ændringer, da Pepe blev vist ud i kampen mod Tyskland og har fået en spilledags karantæne. Ricardo Costa overtager Pepes plads i midterforsvaret ved siden af Bruno Alves.

På venstrebacken er Real Madrid-spilleren Fabio Coentrao skadet, og i stedet har landstræner Paolo Bento valgt den 23-årige Benfica-spiller Andre Almeida.

Portugals målmand Rui Patricio er også ramt af en skade og er derfor ikke blevet klar til kampen, og i stedet begynder den 32-årige Sevilla-keeper Beto på kassen.

Og endelig er angriberen Helder Postiga foretrukket i stedet for Hugo Almeida, der ikke imponerede i den første kamp mod Tyskland, hvor han også måtte udgå med en skade.

Hele Portugals startopstilling ser ud som følger (4-3-3):

Beto; Joao Pereira, Ricardo Costa, Bruno Alves, Andre Almeida; Miguel Veloso, João Moutinho, Raul Meireles; Cristiano Ronaldo, Helder Postiga, Nani.

Kampen i Manaus fløjtes i gang ved midnat dansk tid.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip