Cristiano Ronaldo er klar: Starter inde mod USA

Portugals fans kan ånde lettet op. Real Madrid-stjernen Cristiano Ronaldo har døjet med knæproblemer, men han er blevet meldt helt klar til VM-kampen mod USA og starter inde.

Portugal skal bruge en sejr over amerikanerne for at kunne gå videre, efter at holdet tabte hele 0-4 til Tyskland i den første gruppekamp.

Portugal har været nødt til at foretage flere ændringer, da Pepe blev vist ud i kampen mod Tyskland og har fået en spilledags karantæne. Ricardo Costa overtager Pepes plads i midterforsvaret ved siden af Bruno Alves.

På venstrebacken er Real Madrid-spilleren Fabio Coentrao skadet, og i stedet har landstræner Paolo Bento valgt den 23-årige Benfica-spiller Andre Almeida.

Portugals målmand Rui Patricio er også ramt af en skade og er derfor ikke blevet klar til kampen, og i stedet begynder den 32-årige Sevilla-keeper Beto på kassen.

Og endelig er angriberen Helder Postiga foretrukket i stedet for Hugo Almeida, der ikke imponerede i den første kamp mod Tyskland, hvor han også måtte udgå med en skade.

Hele Portugals startopstilling ser ud som følger (4-3-3):

Beto; Joao Pereira, Ricardo Costa, Bruno Alves, Andre Almeida; Miguel Veloso, João Moutinho, Raul Meireles; Cristiano Ronaldo, Helder Postiga, Nani.

Kampen i Manaus fløjtes i gang ved midnat dansk tid.

/ritzau/

 

Dagens Gossip