Curlingskipper: Top-seks bliver rigtigt svært nu

Målet for de danske curlingkvinder ved OL i Sotji var at slutte i top-seks, men det kan godt blive vanskeligt.

Efter morgenens nederlag til Canada har holdet stadig sin første sejr til gode efter fire spillede kampe.

- Det er klart, at når man kigger på, at de andre hold ligger og slår hinanden, så er vi ved at være der, hvor top-seks bliver rigtigt svært med de modstandere, vi har tilbage.

- Men lige nu handler det bare om at få nogle sejre og få en god følelse med fra det her, siger skipper Lene Nielsen til DR.

Hun mener, at modstanderen Canada er verdens bedste curlinghold på damesiden lige nu, men ærgrer sig alligevel over de spildte danske muligheder undervejs i kampen.

- Vi spillede en pæn kamp langt hen ad vejen, men vi har få uheldige tidspunkter. Og selvfølgelig skulle jeg ikke sende den helt igennem i niende ende, det er klart, siger skipperen med henvisning til den situation, der slukkede håbet om en dansk overraskelse mod canadierne.

Den skete mod slutningen af niende ende, hvor Nielsen kiksede en dobbelt takeout, så Canada fik tre point.

- Der var andre tidspunkter, hvor vi havde mulighed for mere, men selvfølgelig er det den, man lægger mærke til, fordi det lå så sent i kampen.

Jeg synes, at vi var uheldige, for den ramte et spor og curlede slet ikke. Jeg troede ikke, at der var hul imellem de to sten, men det var der, siger anføreren.

Danmark møder klokken 16 naboerne fra Sverige, der bortset fra et nederlag til Canada har vundet sine øvrige tre kampe hidtil.

/ritzau/

 

Dagens Gossip