Cykelboss: Quaade kan vinde VM-medalje

Den danske enkeltstartsspecialist Rasmus Quaade kører i disse dage rundt på de danske landeveje sammen med resten af Post Danmark Rundt-feltet.

Men selvom Quaade lige nu har fokus på det danske etapeløb, så venter der et cykel-VM forude, hvor danskeren skal forsøge at forbedre en flot 6.-plads fra 2013.

Hos sportschef i Danmarks Cykle Union (DCU), Lars Bonde, er der optimisme og tro på, at Quaade kan gøre netop det - faktisk tør Lars Bonde drømme om medalje.

- Jeg er sikker på, at han kan nærme sig medaljerne i år, og det skal han selvfølgelig gå efter.

- Mere vil altid have mere. Når man er blevet sekser året før, og alt går som det skal, så skal vi ikke bare køre top-10 året efter. Så vil vi i top-5, og så snakker man naturligt om medaljer, hvilket man med rette også kan gøre, siger Lars Bonde.

Og sportschefen mener, at den danske enkeltstartsspecialist lige nu er, hvor han skal være.

- Han har stort set kørt det samme program som sidste år, og jeg vil mene, at han er lidt længere fremme end sidste år i forhold til udholdenhed. Så det ser rigtig godt ud, lyder det fra en optimistisk Lars Bonde.

Lørdag aften blev Quaade toer på enkeltstarten i Post Danmark Rundt.

VM i landevejscykling køres i år i den spanske by Ponferrada fra 21. til 28. september.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip