Cykelrytter er ude af koma efter Vuelta-styrt

Den belgiske cykelrytter Kris Boeckmans (Lotto Soudal) er ude af kunstigt koma efter et grimt styrt på 8. etape af Vuelta a España.

Lotto Soudal oplyser torsdag, at 28-årige Boeckmans for første gang siden ulykken for små to uger siden har talt med sin familie.

Boeckmans blev fragtet til et hospital i Spanien med brudskader i ansigtet, en kraftig hjernerystelse, tre brækkede ribben og blødninger i den ene lunge, efter at han ramte asfalten med høj fart.

Skanninger har vist, at Lars Baks belgiske holdkammerat er sluppet fra styrtet uden hjerneskader. Holdlægen Servaas Bingé oplyser, at Boeckmans har fået en kraftig hjernerystelse.

Styrtet skete på 8. etape af det igangværende Vuelta a España - en etape, der blev præget af stor dramatik, hvor mange ryttere var i asfalten og måtte udgå.

Lotto Soudal-rytteren var dog den, som kom mest til skade, men også ryttere som Tejay van Garderen (BMC), Daniel Martin (Cannondale-Garmin) og Peter Sagan (Tinkoff-Saxo) måtte trække sig ud af løbet efter styrt på etapen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip